2009. november 2., hétfő

Még,mindig?,megint?áááá

Szóval...Kristófka,szombat vasárnapra tünet mentes lett(Azt hittem)Vasárnap éjjel,alig aludtunk,annyira,köhögött és teli lett,az orra:(Őrület,nem,igaz,hogy nem tud szegényem,kikecmeregni belőle:(+apa is nagyon rosszul volt,egész éjjel mászkált,be van nyuladba a váll izma,de olyan szinten,hogy megmozdítani nem,bírja:(+én is nagyon,köhögök és folyik az orrom:(Szóval,ma orvos...
-Más-...
Tegnap,előtt,eldöntöttük,Vikim,kérésére,hogy csinálunk,neki blogot,vagyis naplót..fura,kezd felnőni:)♥És itt köszönnénk meg Szilvo,hatalmas segítségét,mert ö csinálta meg a blogját,ijen széppé:)Puszi neked:)
-Más-...
Tegnap Vikim és Bencém,megleptek:)Ebéd után,lefektetem,Kristitt és ilyenkor ide ülök a géphez,ők meg leszoktak pihenni,mesét-filmet nézni...de tegnap nem így volt...Hanem,kitakarították a szobájukat,nagyon szépen,elmosogattak,felmostak:)Nagyon jól esett,nemgyőztem dicsérni őket!Millió csókom,nekik♥♥

7 megjegyzés:

Cseri ( Erika) írta...

Ó Vicám:(! Hát jobbulást nektek! Örülök hogy Vikinek megengedtétek a blogot.:) Kukkolni fogom ígérem.:)Puszi nektek és gyógyuljatok meg hamar hamar!!!!

Névtelen írta...

Jobbulást kiívánok nektek,gyóügyuljatok meg minél előbb!!!!!a gyerekeknek meg hatalmas pusi,nagyon okosak,és ügyesek.puszi.

mamarazzi írta...

Jobbulást! Skacoknak meg ♥

Anka írta...

Jajj!:(Jobbulást mindenkinek!Puszi

lia80 írta...

Jajj! Jobbulást Kristófnak! Milyen drága és szorgalmas gyerekeid vannak, szuper érzés lehetett!Puszi!♥♥♥

Judit /juci68/ írta...

Óóó Vicám...sajnálom, hogy ilyen rossz hírre jöttem vissza! Gyorsan jobbulást nektek!! Kérek beszámolót a doki után! Millió puszi nektek!

Ery írta...

Gyogyuljatok meg minden....A gyerekeid meg tündérek,hogy segitenek neked:)Pussz