2009. július 12., vasárnap

Születésnapi gyerekzsur:)


Bár nagyon tartottam a gyerekzsúrtól,hogy a sok gyerektől majd agybajt kapunk:D!Hálisten tévedtünk!Ez 1 hihetetlenül jól sikerült kis buli volt!Bizom benne,hogy gyerekek is igy gondolják és nem csak mi Apával:D!14órára érkeztek a gyerekek,összesen 9gyerköc volt,ebben a mi 3 gyerekeink is bent voltak!Nehezen indult hissz kicsit az elején felkellett oldodniuk,de ez gyorsan sikerült.Kezdtük a torta bontással,Vikimnek vagy 4*-e sikerült elfujnia a gyertyát,de addigra már mindenki fetrengett a nevetéstől.Kimentünk,hogy lufiborotválos versenyt rendezzünk,bár picit féltek,hogy kidurran,de bele mentek és nagyon élvezték!Már vagy 4* körbe mentek mert annyira tetszett nekik,de gondoltuk Zolival,kéne már valami mást is csinálni.Egyik kislány kitalálta,hogy legyen zsákba futás,hát előkaptuk a kukoricászsákokat és uccu neki elkezdödött a verseny,Hát akkorákat burultak,szegények,de élvezték,alig akarták abba,hagyni,utána vizes verseny volt,aztán dárcoztunk,és a végén labda dobás a járokába:D.Annyira elszaladt az idő,hogy észre sevettük,hogy már 5óra van,ami sajna azt jelentette,hogy megérkeztek a gyerekek szülei.Szép sorba elindultak haza...sajna....végül,nővérem(AndiAnya)nagylánya Martina maradt,mig nemindult a busza.Nagyon bizunk benne,hogy igazán felejthetetlen délutánt szereztünk a gyerekeknek,és nem csak mi éreztük jól magunkat.Nagyon jó gyerekek voltak,hihetetlen kedvesek,felszabadultak...Ez 1 igazán kellemes születésnapi buli volt,Vikim nemgyőzte lefekvéskor megköszönni:):):)...Pedig igazán nemkellett volna,hisz mindegyőnknek 1 igazán élvezetes kikapcsolodás volt...:)...


































9 megjegyzés:

mamarazzi írta...

Látom jó volt a hangulat...meg hallottam is hírét :) Martina élvezte a játékokat, azért kicsit még Ő is gyerek :)))))
AA

cseri írta...

Hu Vica ez nagyon jó buli lehetett. Elhiszem hogy élvezték a gyerekek! Még én is elfutkoztam volna ott köztük! hihihi! Pusza nektek!

GGabi írta...

Szuper lehetett:))))))))))))))))
Vikid el is hiszem hogy nem győzte megköszönni:)Nagyon jó játékokat találtatok ki:)
Vikidnek mégegyszer Boldogat!
Sok puszim nektek:)
szióóó

Vica írta...

Köszi csajok!!!:):):)

Judit /juci68/ írta...

Ez egy szuper buli lehetett. Vikinek örök élmény és emlék marad. puszi nektek :)

szilvo írta...

hu de jó buli lehetet nagyon ügyi mami vagy hogy ijen jót szerveztél a csajszidnak

Mariann írta...

Nagyon jó lehetett, szerintem fontos, hogy ne "csak úgy" ellegyenek a gyerekek, hanem legyen valamilyen program is. Mint pl nálatok is. :-)
A zsákos.. na ott biztos volt vigyor ezerrel. :-))

Vica írta...

marigold,na az volt,hát még esés...:)

Szilvia: xenia013 írta...

Szia,

Bizti jó volt a gyerekzsúr....olyan jók a képek is.
Nagyon vigyi magatokra, sok puszi Szilvi:-)